Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

arcony

15. 12. 2010 20:06
zeny si tuto nalepku ted davaji samy

zena je sex. obj kdyz se presentuje sexy, obycejna zena v normalnich hadrech a s nekoketujicim vystupovanim nepusobi jako sex.obj. takze i kdyz to casti zen vadi, ze je muzi berou jako sex.objekt, bohuzel ta vetsina zen to ma rada a ukazuje sva tela a foti se kde muzou, vydelavaji si prostituci a tento faktor podporuji. 

myslim ze dnes existuji chytre zeny,  které mohou moderni doby vyuzit.na to, aby ukazaly, co v nich je a ne se ridit necim, co nekdy nekde napsal nejakej vul do nabozenskyho kanonu. Ale postaveni muze a zeny se sotva zmeni, kdyz zensky se chovaji jako prodejne zbozi a ukazuji se za prachy. - to sice zavinil castecne i kapitalismus a vsichni se zenou za penezi misto aby se zastavili v urcite rovine.

Neni dulezity jestli je zena pro muze sex. objektem protoze uprimne muz pro zenu je jim taky. /staci k tomu jen aby vypadal pekne/ a tak je to i opacne - asocial jakehokoli pohlavi neni zadnym sex. objektem pro nikoho. ale zeny se sami medializuji jako sex.objekt. bohuzel.

0 0
možnosti
S

soledad

24. 6. 2010 12:56
hm

Zajímalo by mě, jaký by měl ten dotyčný policista názor na to, když muž znásilní muže...

0 0
možnosti
ML

m. l.

23. 6. 2010 18:59
Každopádně už to začíná nést plody

Žena není sexuální objekt. OK, koupíme si nějaký sexuální objekt na realdoll.com a zůstaneme v klidu - tohle nebo něco podobného si nejspíš řeklo 22 % newyorských mužů (jiné statistiky nemám k dispozici) oproti 8 % před 50 lety. A ženský teď frflají, že o chlapa nezavadí - a vůbec už ne o takového který ráno nakrmí děti, pak ji udělá snídani do postele, pak odjede do práce a večer přinese plnou aktovku dolarů které s láskou předá své ženě aby mohla o víkendu shoppovat v buticích zatímco on bude s dětmi dělat úkoly :-)

0 0
možnosti
V

viveka77

24. 6. 2010 9:06
Re: Každopádně už to začíná nést plody

A vy myslíte, že ty vlastnosti, co popisujete, jsou typické pro muže, kteří vidí v ženě primárně sexuální objekt? :-)

0 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

23. 6. 2010 14:41
Zajímavé

Je zajímavé, že některé přírodní jevy a zákony nikoho nenapadne zpochybňovat a ani je nenapadne přemýšlet o jejich změně. Jako třeba zemská gravitace nebo potřeba kyslíku pro přežití organických buněk. Ale u jiných se o to s neutuchající urputností stále snaží. Objektivně neexistuje jiný smysl existence lidí na Zeměkouli než je jejich samotné přežívání a rozmnožování. Tomu je z hlediska přírodních zákonů primárně podřízeno vše. Tedy žena je  p r i m á r n ě sexuálním objektem. A samozřejmě, že pro muže, pro koho jiného, nikdo jiný tady už není. Je-li něco objektem, tak vždy ve vztahu k něčemu. Primárním smyslem existence ženy je pak rozmnožování, tedy rození dětí. Primární funkcí muže je ženu oplodnit, popř.  zajistit přežití pro své potomky. Civilizace a vše, co se děje v jejím rámci je pouze nadstavba pro ulehčení toho všeho, pouze skrytá forma boje o přežití.  

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

23. 6. 2010 14:42
Re: Zajímavé

pro někoho to bude bolestné poznání;-D

0 0
možnosti
V

VyMeTaky,2

23. 6. 2010 8:14
Dal jsem si tu práci,

abych se proklikal těmi pochybnými stránkami tohoto pochybného projektu... Za deset mega ročně toho dělají naštěstí dost málo. (rok 2009).

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

23. 6. 2010 10:30
Re: Dal jsem si tu práci,

nabízím, že bych za pouhých 5 melounů, nechal počítačem vygenerovat také nějaké gender texty......a ušetřil by se ranec;-D

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

22. 6. 2010 23:46
snad z toho autorka časem vyroste :-)

1. znásilnění je zločin, ale většina chlapů je normální, tohoto činu se nedopouští a znásilnění odsuzuje.

2. ženy jsou opravdu primárně sexuálními objekty, tak už to příroda zařídila a je to přirozenější než tupý a umělý svět, který se snaží ty gender bojovnice nastolit.

Tolik fakta, zbytek jsou celkem prndy kolem ničeho.:-)

0 0
možnosti
V

viveka77

23. 6. 2010 0:15
Re: snad z toho autorka časem vyroste :-)

Ad 2 je blbost, "primárně sexuální objekt" je akorát tak nafukovací Anča.

Ženy jsou primárně samostatné živé bytosti, lidé a až potom teprve objekty pro někoho.

0 0
možnosti
S

Semper_TD

22. 6. 2010 20:30
K čemu je Gender drůbež ?

Protože plní stranickej  úkol Sockomuny - prachů na oblbování lidí budou mít vždycky dost. Nějakej Madoff nebo Soros" nebo podobnej nosáč dycky založí !

Cíl je jasnej : rozložit tradiční a přirozenou rodinu. Až definitivně padne starý svět (já tomu sice nevěřím, ale možné to je - aspon na jistou dobu) a z lidí se stanou osamocený a na pospas státu vydaný trosky, to se  jim to bude vládnout a manipulovat....

Je to cesta do otroctví, do nesvobody, do světa, kde fízláckej stát bude současně (pseudo) církví. Ony jsou jen nástrojem, stejně jako homo atd. Dneska už většina z nich ani nevěří tomu, co hlásají, ale jsou za ty plky exklusívně placeny, takže nás budou obštastnovat svou zvrácenou multikulti ideologií dokud to jen půjde  a  dokud my se necháme.

A proto fangli falangy opět  na ráhno

0 0
možnosti
RK

Roch Kowalski

22. 6. 2010 23:32
Re: K čemu je Gender drůbež ?

Tak,tak...

Aneb: Vzácní pánové,bij kdo v Boha věříš....!!!;-)

0 0
možnosti
MV

Martin V

22. 6. 2010 19:52
Výzkum gender studies

http://genderstudies.cz/publikace/vyzkum.shtml

Klikněte si na to, co dámy vyzkoumaly...;-D

0 0
možnosti
S

Semper_TD

22. 6. 2010 20:32
Re: Výzkum gender studies

R^8-o;-D asůpon se ušetří papír, já jdu pod stůůůůůl;-D

0 0
možnosti
MV

Martin V

22. 6. 2010 19:40
Článek je blbost

Článek je blbost, pravděpodobně pouze vysněná konverzace, jako podklad pro zdůvodnění grantu.

Ale když konečně přišla gmur, tak tomu dala správný feministický švuňk. Se divím, že jí samotnou jí ty její bláboly baví...

0 0
možnosti
V

Vikina

23. 6. 2010 2:05
Re: Článek je blbost

Martine, Chmurka je prostě místní maskot, co bychom si bez jejích mouder počali :-P;-) ?

0 0
možnosti
A

aktovkar

22. 6. 2010 17:51
!!! votvíráku,

a vlastně ten důvod v usnesení o odložení věci je uveden pouze v odůvodnění, jinak v řeči paragrafů, to je jeden paragráfek, na který je kolonka, a do ní se "čárkují" věci vyřízené stejným způsobem, resp. podle stejného ustanovení. Nikoho nezajímá, a ani se to neeviduje, co bylo důvodem vydání usnesení dle § 159a odst. 1 TrŘ. To je vše :-)

0 0
možnosti
A

aktovkar

22. 6. 2010 18:05
Re: !!! votvíráku,

Ačkoliv nutno říci, že se u této trestné činnosti odkládá jen velmi výjimečně, pravidelněji se zastavuje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3283x
Gender Studies, o.p.s. je nevládní neziskovou organizací, která slouží především jako informační, konzultační a vzdělávací centrum v otázkách vztahů mužů a žen a jejich postavení ve společnosti. Cílem organizace je shromažďovat a dále zpracovávat a rozšiřovat informace související s genderovou tématikou.

Seznam rubrik